Posnetek webinarja

Kako lahko s pogovornimi boti (chatboti) pridobimo leade in skrajšamo prodajne cikle

 

V zadnjih letih je vse več govora o pogovornih botih (chatbotih), ki pomagajo pri komuniciranju z obiskovalci spletnega mesta ali na eni izmed pogovornih platform, kot so Facebook Messenger, Viber ali WhatsApp. Izven delovnega časa lahko usmerjajo obiskovalce, jim pomagajo najti odgovore ali se dogovorijo za sestanek. V pomoč pa so nam tudi med delovnim časom, saj lahko opravijo uvodni pogovor z obiskovalci, na podlagi odgovorov pa jih preusmerijo k pravi osebi. 

Chatbote je predstavila direktorica agencije Actuado Jasna Suhadolc, ki je o chatbotih predavala že na Danskem, v Litvi in Bahrainu, sodelovala pa je tudi pri projektih vzpostavitve chatbotov za naše naročnike.

Na enournem webinarju boste med drugim izvedeli: 

  • Kaj je pogovorni marketing in kako nam lahko pogovorni boti pomagajo pri optimizaciji marketinga?
  • Kako lahko pogovorni bot personalizira sporočila glede na to, ali so obiskovalci prišli prek oglasa na Googlu ali na posameznem družbenem omrežju?
  • Kako lahko s pogovornimi boti pripeljete prodajnikom več leadov, ki so tudi že kvalificirani?
  • Ali nas bodo boti zamenjali? :)

Izpolnite obrazec in si prenesite posnetek webinarja. 

Preberite povzetek webinarja

 

Jasna Suhadolc - Actuado

Predavateljica: Jasna Suhadolc, direktorica agencije Actuado

Jasna Suhadolc je direktorica agencije Actuado z dolgoletnimi izkušnjami na področju digitalnega marketinga. Sodeluje z evropskimi naročniki, ki jih izobražuje, jim svetuje in predava. Njena agencija, ki je edini HubSpot Gold Agency Partner v Sloveniji, z inbound marketingom pomaga naročnikom pridobiti in negovati kakovostne leade. Maja 2019 pa so postali tudi edini Drift Certified Agency Partner v regiji. Jasna je avtorica knjige Nove priložnosti e-komuniciranja, pogosto vabljena predavateljica na konferencah in članica strokovnih žirij pri nagradah Effie in Gold Quill. Je tudi članica upravnega odbora Mednarodnega združenja poslovnih komunikatorjev IABC EMENA.