Webinar: Definiranje MQL in SQL: ključno za nagovarjanje kupcev skozi njihov celoten življenjski cikel

 

Na prejšnjem webinarju smo govorili o usklajevanju marketinga in prodaje, tokrat pa se bomo posvetili definicijam, kaj sploh sta marketinško kvalificiran kontakt (marketing qualified lead oz. MQL) in kaj prodajno kvalificiran kontakt (sales qualified lead oz. SQL).

Na enournem webinarju boste med drugim izvedeli:

  • kako definiramo prodajne kontakte (leade), MQL, SQL,
  • kaj je ocenjevanje leadov (lead scoring) in kako se ga lotimo,
  • kako s prodajnimi procesi (workflows) negujemo leade,
  • kako nam funkcionalnosti v HubSpotu pri tem pomagajo.

Jasni boste lahko zastavili vprašanja.

Webinar bo potekal v torek, 19. novembra, ob 10. uri.

Če se webinarja ne morete udeležiti, se vseeno registrirajte, da vam bomo lahko poslali povezavo do posnetka predavanja.

Jasna Suhadolc - Actuado
Predavateljica: Jasna Suhadolc, direktorica agencije Actuado

Jasna Suhadolc je direktorica agencije Actuado z dolgoletnimi izkušnjami na področju digitalnega marketinga. Sodeluje z evropskimi naročniki, ki jih izobražuje, jim svetuje in predava. Njena agencija, ki je edini HubSpot Gold Agency Partner v Sloveniji, z inbound marketingom pomaga naročnikom pridobiti in negovati kakovostne leade. Maja 2019 pa so postali tudi edini Drift Certified Agency Partner v regiji. Jasna je avtorica knjige Nove priložnosti e-komuniciranja, pogosto vabljena predavateljica na konferencah in članica strokovnih žirij pri nagradah Effie in Gold Quill. Je tudi članica upravnega odbora Mednarodnega združenja poslovnih komunikatorjev IABC EMENA.