Zakaj bi morali uporabljati video v prodaji?

Video je že nekaj časa v vzponu, trenutna pandemija pa je njegovo priljubljenost še okrepila. Pri Actuadu ga uporabljamo že več let, ne le za sestanke z naročniki in webinarje, ampak tudi za pomoč naročnikom pri različnih funkcionalnostih HubSpota, podrobnejše razlage ponudb, v zadnjem času pa tudi za pridobivanje novih strank.

Vemo, da so video vsebine pomembne. Po podatkih Vidyardovega primerjalnega poročila Video in Business iz leta 2018 kar 90 % potrošnikov pravi, da jim video vsebine pomagajo pri nakupnih odločitvah. V letu 2020 je uporaba videa še veliko bolj razširjena. Ali ga znate učinkovito uporabljati tudi v prodaji?

Z uporabo personaliziranega videa v e-pošti boste:

 • izstopali v e-poštnih nabiralnikih,
 • izboljšali učinkovitost prodajnega procesa,
 • skrajšali prodajni cikel.

jasna+katarina_video_thumbnail


Actuado je edini Vidyard Video Selling Certified Partner v Sloveniji.

Actuado - Vidyard video selling certified


 

video sells

 

Pomagajte prodajnikom pospešiti prodajo

Ustvarjanje videov na začetku ni enostavno, še posebej, če vam je neprijetno stopiti pred kamero. A rezultati, kot so višje stopnje konverzije, višje razmerje med prikazi in kliki ter bolj kvalificirani leadi, poplačajo ves trud.

Video vam pomaga pri pošiljanju učinkovitejših prodajnih sporočil, saj vašim prodajalcem omogoča, da se prejemnikom predstavijo na bolj oseben način, z obrazom in glasom. Z orodjem za spremljanje odzivov (ang. engagement tracking) boste lahko spremljali, kdo si je video ogledal in kolikšen delež videa si je ogledal. Z integracijo s HubSpotom ali drugim orodjem za marketinško avtomatizacijo pa boste pridobili še več funkcionalnosti, na primer avtomatsko sprožanje e-pošte, pošiljanje sekvenc in prilagajanje vsebine pristajalnih strani glede na podatke o ogledih videa.

Naučili vas bomo tudi, kako uporabljati dodatne funkcionalnosti brezplačnih ali plačljivih orodij, kot so dodajanje CTA-jev v videoposnetke, dodajanje obrazcev na začetek ali sredino videoposnetka in ustvarjanje seznamov predvajanja. Drugače kot pri YouTubu, kjer se uporabniku po koncu videoposnetka lahko prikaže vsebina vašega konkurenta, tu vi določate, kaj uporabnik vidi.

Kaj lahko pričakujete?

Vaši prodajni ekipi lahko pomagamo na več načinov. Priporočamo, da si najprej ogledate brezplačni webinar, nato pa se odločite med 8-tedensko delavnico ali prirejenim izobraževalnim programom. Če ne veste, katero možnost bi izbrali, ali se vam nobena ne zdi primerna, se dogovorite za sestanek z nami, program bomo prilagodili vašim potrebam, ciljem in rezultatom, ki jih želite doseči.


Actuado_Ikona_FREE

 

Brezplačni webinar (v angleščini)

Video vsebine imajo že dolgo časa pomembno vlogo v marketingu, kako pa je z uporabo videa v prodaji? V webinarju boste izvedeli, kako:

 • uporabljati video za iskanje novih kupcev,
 • vključiti video v e-pošto,
 • uporabljati personalizirane videe na LinkedInu,
 • avtomatizirati pogovore z workflowi in sekvencami po pošiljanju videa.

Cena: Brezplačno

Actuado_Ikona_PRO

 

8-tedenska delavnica

Popolna delavnica za prodajne ekipe, ki želijo kar najbolje izkoristiti video v različnih scenarijih. Strukturiran izobraževalni program bo vodil predan učitelj video prodaje.

Program vključuje:

 • Kako začeti z iskanjem novih kupcev s pomočjo videa (video prospecting)
 • Napredno iskanje novih kupcev s pomočjo videa
 • Video v prodajnem procesu
 • Analitika in ovrednotenje

Cena: 2.500€ + DDV na ekipo

Actuado_Ikona_ENTERPRISE

 

Prilagojen izobraževalni program o video prodaji

Imate večjo prodajno ekipo ali potrebujete bolj individualen pristop? Želite hitrejši izobraževalni program z več naprednimi vsebinami in več praktičnega usposabljanja?

 • Integracija s HubSpotovim orodjem za prodajo in marketing
 • Strategije za segmentacijo uporabnikov in sprožanje marketinške avtomatizacije glede na odzive na video (video engagement)
 • Napredno iskanje novih kupcev s pomočjo videa
 • Prilagojeni primeri uporabe glede na industrijo naročnika
 • Predan učitelj video prodaje

Cena: od 5.500€ + DDV na ekipo