Posnetek webinarja

Do boljših rezultatov z inbound marketingom in prodajo

 

Zagotovo ste v zadnjih letih že slišali o pomembnosti povezovanja marketinga in prodaje za izboljšanje poslovnih rezultatov. Kljub temu pa v marsikaterem podjetju situacija še vedno ni optimalna.

O tem, kako lahko ustvarjamo leade (prodajne kontakte), ki so pomembni tako za marketing in prodajo, je na prvem Actuado webinarju govorila Jasna Suhadolc, ki ima bogate izkušnje v inbound marketingu z domačimi in tujimi naročniki.

Na enournem brezplačnem webinarju boste med drugim izvedeli:

  • Kaj pravzaprav pomeni inbound marketing in kaj inbound prodaja? 
  • Kako ju lahko povežemo in kakšne rezultate nam to prinaša?
  • Kako lahko z usklajeno vsebino, ki kupca nagovarja v celotnem nakupnem procesu in se osredotoča na potrebe in boleče točke kupca, izboljšamo rezultate?

Izpolnite obrazec in si prenesite posnetek webinarja.

Jasna Suhadolc - Actuado

Predavateljica: Jasna Suhadolc, direktorica agencije Actuado

Jasna Suhadolc ima dolgoletne izkušnje s področja digitalnega marketinga. Sodeluje z evropskimi naročniki, ki jih izobražuje, jim svetuje in predava. Njena agencija, ki je edini HubSpot Gold Agency Partner v Sloveniji, z inbound marketingom pomaga naročnikom pridobiti in negovati kakovostne leade. Jasna je avtorica knjige Nove priložnosti e-komuniciranja, pogosto vabljena predavateljica na konferencah in članica strokovnih žirij pri nagradah Effie in Gold Quill. Je tudi članica upravnega odbora Mednarodnega združenja poslovnih komunikatorjev IABC EMENA.